Lessen

Pilates
Word strong to the core!
Pilates is een full body work-out met de nadruk op de dieperliggende core-spieren. We gaan dieper in op de anatomie en keren steeds weer terug naar de basisprincipes van de pilates: centering, concentratie, controle, precisie, adem en flow. Vooral de precisie en controle staan in deze lessen centraal.
Toegankelijk voor iedereen, we helpen je om je practice af te stemmen op jouw lijf.
De Pilates is geschikt voor iedereen, ook voor mensen die herstellen van een blessure.

Yoga
Yoga is het verbinden van de adem, beweging, hoofd en hart. We werken in de hatha yogalessen met versterkende houdingen aan kracht en verzachten met diepe en ontspannen stretches.  De les is toegankelijk voor zowel nieuwe als geoefende yogi’s en biedt iedereen een uitdaging op zijn eigen niveau.
Ga je mee op onderzoek?

Yogalates
In de Yogalates les combineren we the best of both worlds. We maken gebruik van de stretches en de diepe ontspanning uit de yoga, in combinatie met een sterke nadruk op de core-oefeningen uit de pilates.
Geschikt voor alle niveau’s.

Flow Yoga
Vloeiende bewegingen volgen het ritme van jouw ademhaling. Deze speelse yogavariant heeft een mooie opbouw waarin er van ontspanning toegewerkt wordt naar inspanning. Tenslotte eindigen we in een diepe ontspanning. Naast de fysieke houdingen bevat deze les ook meditatie- en ademtechnieken. Deze Vinyasa les is toegankelijk voor iedereen

Hatha Flow
If you like to move it, move it! In deze zweterige vinyasa practice staat de adem centraal. Geef je over aan de beweging en voel hoe alle to do lijstjes van je afglijden.
Begin je net met Yoga? Dan is deze les misschien minder geschikt voor jou.

Gentle Flow
Meditatie door beweging. Een les waarin we naar binnen keren met langzame en vloeiende bewegingen. Ga mee op zelfonderzoek in een practice waarin lichaam, ademhaling en geest samenkomen.
Deze les is uitdagend op onverwachte manieren: verwacht een krachtige mix van lichamelijke houdingen, flows en ademhalingsoefeningen.
Geschikt voor alle niveaus.

Yin Yoga
Yin Yoga is gericht op ontspanning, herstel van het bindweefsel en het soepel maken van gewrichten. Maak tijdens de diepe ontspanning ruimte in je hoofd en ruimte in je lijf. Laat de energie weer vrij stromen na deze verjongingskuur voor zowel je lijf als je hoofd.
De Yin Yoga is toegankelijk voor iedereen.